KAMUOYUNA

15 Temmuz gecesi yaşanan alçak darbe girişimi sonrası, 16 Temmuz günü darbeleri lanetleyen, ülkemizi daha da büyük karışıklıklara sürükleyebileceğinden endişe ettiğimiz ayrışmaya dikkat çeken ve bir an önce huzur ortamının tesisine yönelik beklentimizi ifade eden bir yazı yayınladık.

Amacımız İstanbul Eczacı Odası olarak geçmişimizde olduğu gibi bugün de her türlü darbenin karşısında olduğumuz kararlığını ifade etmekti.

Ancak son 24 saat içerisinde hem kamuoyundan hem de meslektaşlarımızdan aldığımız tepkiler sonucu yanlış anlaşıldığımızı üzülerek görmüş bulunmaktayız.

Bu nedenle bir kez daha 15 Temmuz gecesi yaşanan darbe girişimini lanetleyerek, dün olduğu gibi bugün de demokrasiden yana olduğumuzu ifade etmek istiyoruz.

O karanlık gecede hayatını kaybeden demokrasi şehitlerimizi saygıyla anıyor ve ülkemize baş sağlığı diliyoruz.

Saygılarımızla.

ANTİBİYOTİK LİSTESİ

DİĞER06.02.2003 / 00:015318

2003 Mali Bütçe Uygulama Talimati ile antibiyotik kullanımına yeni düzenlemeler getirilmiştir.
Uygulama kapsamındaki antibiyotiklerin ödeme koşullarını belirten, HTML ve EXCEL formatında hazırlanmış olan listeye aşağıdaki linklere tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Reçeteleme durumuna göre antibiyotik listesi (HTML BİÇİMİNDE)  /   (EXCEL BİÇİMİNDE)
Müstahzar ismine göre antibiyotik listesi (HTML BİÇİMİNDE)   /   (EXCEL BİÇİMİNDE)