KAMUOYUNA

15 Temmuz gecesi yaşanan alçak darbe girişimi sonrası, 16 Temmuz günü darbeleri lanetleyen, ülkemizi daha da büyük karışıklıklara sürükleyebileceğinden endişe ettiğimiz ayrışmaya dikkat çeken ve bir an önce huzur ortamının tesisine yönelik beklentimizi ifade eden bir yazı yayınladık.

Amacımız İstanbul Eczacı Odası olarak geçmişimizde olduğu gibi bugün de her türlü darbenin karşısında olduğumuz kararlığını ifade etmekti.

Ancak son 24 saat içerisinde hem kamuoyundan hem de meslektaşlarımızdan aldığımız tepkiler sonucu yanlış anlaşıldığımızı üzülerek görmüş bulunmaktayız.

Bu nedenle bir kez daha 15 Temmuz gecesi yaşanan darbe girişimini lanetleyerek, dün olduğu gibi bugün de demokrasiden yana olduğumuzu ifade etmek istiyoruz.

O karanlık gecede hayatını kaybeden demokrasi şehitlerimizi saygıyla anıyor ve ülkemize baş sağlığı diliyoruz.

Saygılarımızla.

TEB İTHAL İLAÇ BİRİMİ SORGU EKRANI HAKKINDA

İEO23.07.2008 / 13:1234414

TEB bünyesinde faaliyet gösteren "İthal İlaç Temin Birimi" tarafından yürütülen işlemlerin, reçete sahibinin T.C. No'su girilerek internet üzerinden takip edilmesinin sağlanması amacıyla hazırlanan uygulama www.recete.org adresinde hizmete başlamıştır.

İthal İlaç Sorgu Ekranına belirtilen internet adresinden girilebileceği gibi web sayfamızın sol üst bölümünde bulunan link tıklanarak da ulaşılabilmektedir.

Meslektaşlarımızın bilgisine sunulur.