KAMUOYUNA

15 Temmuz gecesi yaşanan alçak darbe girişimi sonrası, 16 Temmuz günü darbeleri lanetleyen, ülkemizi daha da büyük karışıklıklara sürükleyebileceğinden endişe ettiğimiz ayrışmaya dikkat çeken ve bir an önce huzur ortamının tesisine yönelik beklentimizi ifade eden bir yazı yayınladık.

Amacımız İstanbul Eczacı Odası olarak geçmişimizde olduğu gibi bugün de her türlü darbenin karşısında olduğumuz kararlığını ifade etmekti.

Ancak son 24 saat içerisinde hem kamuoyundan hem de meslektaşlarımızdan aldığımız tepkiler sonucu yanlış anlaşıldığımızı üzülerek görmüş bulunmaktayız.

Bu nedenle bir kez daha 15 Temmuz gecesi yaşanan darbe girişimini lanetleyerek, dün olduğu gibi bugün de demokrasiden yana olduğumuzu ifade etmek istiyoruz.

O karanlık gecede hayatını kaybeden demokrasi şehitlerimizi saygıyla anıyor ve ülkemize baş sağlığı diliyoruz.

Saygılarımızla.

2008 YILI BÜTÇE UYGULAMA TALİMATI YAYIMLANDI

TEB23.10.2008 / 10:335288

23.10.2008 tarih ve 27033 sayılı Resmi Gazete'de, Maliye Bakanlığı'nın Tedavi Yardımına İlişkin Uygulama Tebliği (Sıra No:6) yayımlanarak bugün itibarıyla (23 Ekim 2008) yürürlüğe girmiştir.

TEDAVİ YARDIMINA İLİŞKİN UYGULAMA TEBLİĞİ (Sıra No:6) İÇİN TIKLAYINIZ.