KAMUOYUNA

15 Temmuz gecesi yaşanan alçak darbe girişimi sonrası, 16 Temmuz günü darbeleri lanetleyen, ülkemizi daha da büyük karışıklıklara sürükleyebileceğinden endişe ettiğimiz ayrışmaya dikkat çeken ve bir an önce huzur ortamının tesisine yönelik beklentimizi ifade eden bir yazı yayınladık.

Amacımız İstanbul Eczacı Odası olarak geçmişimizde olduğu gibi bugün de her türlü darbenin karşısında olduğumuz kararlığını ifade etmekti.

Ancak son 24 saat içerisinde hem kamuoyundan hem de meslektaşlarımızdan aldığımız tepkiler sonucu yanlış anlaşıldığımızı üzülerek görmüş bulunmaktayız.

Bu nedenle bir kez daha 15 Temmuz gecesi yaşanan darbe girişimini lanetleyerek, dün olduğu gibi bugün de demokrasiden yana olduğumuzu ifade etmek istiyoruz.

O karanlık gecede hayatını kaybeden demokrasi şehitlerimizi saygıyla anıyor ve ülkemize baş sağlığı diliyoruz.

Saygılarımızla.

Gaziantep Eczacı Odası Başkanı Ecz. İrfan Demirci’ye yapılan saldırıyı şiddetle kınıyoruz!

İEO07.05.2010 / 15:244354

Dün gece Gaziantep Eczacı Odası Başkanı Ecz. İrfan Demirci'nin arabası kundaklanmıştır. Meslektaşımıza yapılan bu saldırıyı tüm eczacılık camiasına ve halk sağlığına karşı yapılmış bir saldırı olarak addediyoruz. Saldırganlar bilmelidirler ki bu türden saldırılar eczacı odalarımızın etik dışı davranışlarla ve muvazaayla mücadelesinde kararlılığını perçinleyecektir.

Ecz. İrfan Demirci'ye geçmiş olsun diliyor, meslektaşımızın yanında olduğumuzu ifade ediyoruz.