Oda Başkanımızın 3. Bölgelerarası Toplantı Konuşması

İEO11.07.2017 / 11:42650

TEB 40. Dönem 3. Bölgelerarası Toplantısı, 6-8 Temmuz 2017 tarihlerinde Mardin'de gerçekleştirildi.

İEO olarak meslektaşlarımıza faydası olacağına inandığımız, diğer Bölge Eczacı Odaları ile de paylaşmak istediğimiz 3 farklı çalışmamızı kitapçık haline getirerek toplantıya katıldık.

Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da tüm platformlarda; üreterek ve paylaşarak yer alacak ve mesleğimize katkı sunmaya devam edeceğiz.

Mesleki sorunlarımıza yönelik tespitlerimizi ve çözüm önerilerimizi Odamız adına söz alan Başkanımız Ecz. Zafer Cenap Sarıalioğlu dile getirdi. Oda Başkanımızın ülke sorunlarına yönelik görüşlerini de ifade ettiği konuşmasını tüm meslektaşlarımızın bilgilerine sunarız.

Bu vesileyle ilgili toplantıya katkı sunan tüm meslektaşlarımıza, özellikle de bizleri misafir eden Mardin Eczacı Odası yetkililerine bir kez daha teşekkür ediyoruz.

Saygılarımızla…