Kan Ürünü (Mor-Turuncu) Reçetelerinde E-Bandrol Uygulaması Başladı

İEO12.09.2019 / 12:183527

2016 Yılı Ekim ayı itibari ile başlatmış olduğumuz e-bandrol uygulamamız, kan ürünü (mor-turuncu) reçetelerinde de başladı.

16.09.2019 tarihi itibari ile Farmainbox Reçete Tevzi Sistemi üzerinden icmal sonlandırması yapılan mor turuncu reçeteler için e-bandrol uygulaması gerçekleştirilebilmektedir.

E-bandrol uygulaması, ilgili reçeteler için alınması gereken katılım paylarının Oda merkez veya irtibat bürolarımıza gelmeden internet üzerinden kredi kartı ile ödenebilmesi için geliştirilmiştir.

Bu uygulamada, katılım payı ödemesi alınan reçete gruplarında ödeme alındıktan sonra görevli Oda personeli tarafından icmal listesi üzerine yapıştırılan bandrol yerine e-bandrol (elektronik bandrol) olarak adlandırdığımız, üzerinde icmal bilgilerinin ve tekil bir numaranın yer aldığı bir döküm oluşturulmaktadır.

E-bandrol alabilmek için öncelikle Farmainbox Reçete Tevzi Sistemi üzerinden dönem sonlandırması yapılarak icmal listesinin oluşturulması gerekmektedir.

İcmal listesi oluşturulduktan sonra Oda internet sayfamızda yer alan uygulama linkinden üye şifresi ile yeni sisteme giriş yapılır.

Uygulama açıldıktan sonra e-bandrol alınacak ilgili reçete grupları seçilerek icmal kayıtları ve Oda katkı payı otomatik olarak ekranda listelenir.

Ödemesi yapılacak icmaller seçildikten sonra ödeme makbuzunuzu ne şekilde teslim alacağınızı belirleyebilirsiniz. Bu aşamada size iki seçenek sunulmaktadır. Ya ödeme makbuzunuzu belirlediğiniz bürodan kendiniz alabilir ya da ödeme makbuzunuzun tarafınıza kargo ile gönderilmesini talep edebilirsiniz.

Kargoyu tercih eden üyelerimiz için ödeme makbuzları her ayın 20'sinden sonra gönderilecektir. Bu tarihe kadar yapılan tüm ödemelere ait makbuzlar, tek seferde kargo yapılacaktır.

Teslim seçeneği belirlendikten sonra "ödeme yap" düğmesi tıklandığında sistem tarafından bankanın ödeme ekranına (3D Ödeme Yöntemi) yönlendirileceksiniz.

Ödeme işlemi başarıyla tamamlandıktan sonra banka tarafından tekrar uygulama ekranına geri yönlendirilir ve icmalleriniz ekranda listelenir.

İlgili döneme dikkat ederek icmallerin yanında yer alan "yazdır" düğmesi ile yazdırılan e-bandrol, FarmaInbox ekranından alınan icmal dökümü ve reçetelerle birlikte SGK'ya teslim edilir.

Önemle bilgilerinize sunulur.