Meslektaşlarımızın İndirimli Olarak Yararlanabileceği Sosyal Tesislerin Sayısı Artıyor

İEO13.09.2019 / 09:293392

Meslektaşlarımızın indirimli olarak sosyal tesislerden yararlanması için yürüttüğümüz çalışmalar kapsamında, İstanbul Barosunun ardından TMMOB Makina Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi ile de protokol imzaladık.

2 yıl geçerli olacak protokol gereğince, üyelerimiz ve 1. derece yakınları (eş, çocuk, anne, baba) Makina Mühendisleri Odası İstanbul Şubesinin Katip Çelebi Mahallesi İpek Sokak No: 9 adresinde bulunan "Makina Lokal" hizmetlerinden indirimli olarak faydalanabilecektir. İndirimli hizmetlere ilişkin detaylar aşağıdaki protokolde yer almaktadır.

Sosyal tesisten meslektaşlarımızın faydalanmasına imkan sağlayan Makina Mühendisleri Odası İstanbul Şubesine teşekkürlerimizi sunarız.

Protokol için tıklayınız.

Makina Lokal krokisi için tıklayınız.