Sesin Hepimize İyi Gelecek!

İEO12.11.2019 / 15:188864

Değerli Meslektaşlarımız,

Boğaziçi Üniversitesi Görme Engelliler Teknoloji ve Eğitim Merkezinin (GETEM) sesli arşivinde, uzmanlık alanımız olan ilaç prospektüslerinin de yer alması için "ben de okurum" diyen gönüllü eczacılar arıyoruz.

Amacımız, öncelikle görme engelli yurttaşlarımızın, en fazla kullanılan 500 ilacın prospektüs bilgilerine ulaşmasını sağlamak ve elbette sağlık hizmeti sunucusu bir meslek grubu olarak, meslektaşlarımızın donanımlarını toplumsal bir faydaya dönüştürmesine imkan yaratmak ve dayanışmayı büyütmek.

Cep telefonuna veya bilgisayara indirilecek bir program vasıtasıyla, sessiz herhangi bir mekanda okuma ve kayıt yapılabilmektedir.

Gönüllü eczacılarımıza, GETEM ve Odamız koordinasyonuyla eğitim linki ve danışmanlık sağlanacaktır.

Deneme kayıtlarının değerlendirilmesi sonrası, prospektüs okuma kaydınız GETEM arşivinde ilaçlar için açılacak bir başlık altında hizmete sunulacaktır.

Kayıt için son tarih 31 Aralık 2019'dur. Kayıt olan meslektaşlarımız, Odamız tarafından aranarak süreçle ilgili bilgilendirilecektir.

Sesin hepimize iyi gelecek!

Işığın sesi olmak istiyorsanız, kayıt için tıklayınız.