Yardımcı Eczacılık Uygulama Takip Komisyonumuz İçin Çalışma Arkadaşları Arıyoruz

İEO09.12.2019 / 13:333177

Genç Meslektaşımız;

Sizleri gelecekteki eczanenize hazırlayacak ve eczanelerimizden sunduğumuz nitelikli sağlık hizmetini sizlerin katkısıyla sürekli kılacak yardımcı eczacılık uygulaması hayata geçti.

Uygulamada aksaklıklar, sorunlar, geliştirilmesi gereken yönler var, farkındayız.

Yardımcı Eczacılık Uygulama Kılavuzu ile ilgili talepleriniz var, biliyoruz.

İşte tüm bunlara, beraber çözüm arayacağımız, sahadaki uygulamayı takip edeceğimiz, gerektiğinde müdahale edeceğimiz, olumlu örnekleri çoğaltacağımız Yardımcı Eczacılık Uygulama Takip Komisyonumuz çalışmalarına başlıyor.

Komisyonumuzda bizlerle birlikte emek vermeye gönüllü genç meslektaşlarımıza ihtiyacımız var.

Eğer sen de yardımcı eczacılık yapıyor isen ya da yardımcı eczacılık görevini tamamladıysan, komisyonumuza katkı verebileceğini düşünüyorsan ve ekibimize katılmaya gönüllüysen;

• Öğrencilik ve mesleki yaşamını özetleyen,
  • Komisyona neden katılmak istediğini anlatan,
  • "Komisyona neler katabilirsin?" sorusunun cevaplarını içeren bir metin yazabilir ve ieo@ieo.org.tr'ye ulaştırabilirsin.

Birlikte çalışalım, birlikte çözelim.

Başvurunu bekliyoruz. Soruların olursa; Ecz. Zühtü Ulukapı'ya (532 776 5377) ulaşabilirsin.

Saygı ve sevgilerimizle…