Çerez Ayarları

Web sitemizdeki içeriklerden en iyi şekilde yararlanmanızı sağlamak için 6698 Sayılı Kişisel Verilerin korunması Kanunu'na (KVKK) ve Avrupa Birliği Veri Koruma Tüzüğü'ne (GDPR) uygun olarak çerezleri kullanıyoruz. Sitenin düzgün çalışması için gerekli zorunlu çerezlerin kullanılmasını istemiyorsanız ziyaretinizi sonlandırmalısınız. Diğer çerezler yönünden ise lütfen tercihlerinizi belirleyiniz.

Analitik Çerezler

Kişisel Veri Saklama ve İmha Politikası


Bu işlem birkaç saniye sürebilir lütfen bekleyiniz.

Covid-19 Pandemisi ve Gıda Takviyeleri: Kullanımı ve Riskleri E- Paneli Hakkında

Türk Eczacıları Birliğinin, "Covid-19 Pandemisi ve Gıda Takviyeleri: Kullanımı ve Riskleri" başlıklı e-panel hakkındaki duyurusu aşağıda bilgilerinize sunulur. 

 

Covid-19 Pandemisi ve Gıda Takviyeleri: Kullanımı ve Riskleri başlıklı e-panel 3 Şubat 2021 tarihinde, saat 20.00’de gerçekleştirilecektir. Moderatörlüğünü Türk Eczacıları Birliği Merkez Heyeti Üyesi Ecz. Cem Mercül’ün gerçekleştireceği panelin programı ise şu şekildedir:

 

COVID-19'da olan Bitkisel Ürünler ve Gıda Takviyeleri:

Prof. Dr. Funda Nuray Yalçın

 

Gıda Takviyesi Reklamları ve Riskler:

Prof. Dr. Ersin Yarış

 

Kayıt olmak için: https://zoom.us/webinar/register/WN_TvSbI4ECTX2zuBsdRW5POg

 

 

Covid-19 Pandemisi ve Gıda Takviyeleri: Kullanımı ve Riskleri E- Paneli Hakkında. Türk Eczacıları Birliğinin, "Covid-19 Pandemisi ve Gıda Takviyeleri: Kullanımı ve Riskleri" başlıklı e-panel hakkındaki duyurusu aşağıda bilgilerinize sunulur. Covid-19 Pandemisi ve Gıda Takviyeleri: Kullanımı ve Riskleri başlıklı e-panel 3 Şubat 2021 tarihinde, saat 20.00’de gerçekleştirilecektir. Moderatörlüğünü Türk Eczacıları Birliği Merkez Heyeti Üyesi Ecz. Cem Mercül’ün gerçekleştireceği panelin programı ise şu şekildedir: COVID-19'da olan Bitkisel Ürünler ve Gıda Takviyeleri: Prof. Dr. Funda Nuray Yalçın Gıda Takviyesi Reklamları ve Riskler: Prof. Dr. Ersin Yarış Kayıt olmak için:https://zoom.us/webinar/register/WN_TvSbI4ECTX2zuBsdRW5POg