Çerez Ayarları

Web sitemizdeki içeriklerden en iyi şekilde yararlanmanızı sağlamak için 6698 Sayılı Kişisel Verilerin korunması Kanunu'na (KVKK) ve Avrupa Birliği Veri Koruma Tüzüğü'ne (GDPR) uygun olarak çerezleri kullanıyoruz. Sitenin düzgün çalışması için gerekli zorunlu çerezlerin kullanılmasını istemiyorsanız ziyaretinizi sonlandırmalısınız. Diğer çerezler yönünden ise lütfen tercihlerinizi belirleyiniz.

Analitik Çerezler

Kişisel Veri Saklama ve İmha Politikası


Bu işlem birkaç saniye sürebilir lütfen bekleyiniz.

MESLEKTAŞLARIMIZIN DİKKATİNE ! 2007 HAM PROTOKOL TASLAĞI


        2007 Ham Protokol Taslağı aşağıda siz meslektaşlarımızın görüşlerine sunulmaktadır. Görüş ve önerilerinizi 13 Kasım 2006 akşamına kadar mail ve faks yoluyla odamıza ulaştırmanızı bekliyoruz.

Faks : 0212 217 61 21
E-mail : ieo@ieo.org.tr

2007 HAM PROTOKOL TASLAĞI için tıklayınız...

MESLEKTAŞLARIMIZIN DİKKATİNE ! 2007 HAM PROTOKOL TASLAĞI.         2007 Ham Protokol Taslağı aşağıda siz meslektaşlarımızın görüşlerine sunulmaktadır. Görüş ve önerilerinizi 13 Kasım 2006 akşamına kadar mail ve faks yoluyla odamıza ulaştırmanızı bekliyoruz. Faks : 0212 217 61 21 E-mail : ieo@ieo.org.tr 2007 HAM PROTOKOL TASLAĞI için tıklayınız...