Çerez Ayarları

Web sitemizdeki içeriklerden en iyi şekilde yararlanmanızı sağlamak için 6698 Sayılı Kişisel Verilerin korunması Kanunu'na (KVKK) ve Avrupa Birliği Veri Koruma Tüzüğü'ne (GDPR) uygun olarak çerezleri kullanıyoruz. Sitenin düzgün çalışması için gerekli zorunlu çerezlerin kullanılmasını istemiyorsanız ziyaretinizi sonlandırmalısınız. Diğer çerezler yönünden ise lütfen tercihlerinizi belirleyiniz.

Analitik Çerezler

Kişisel Veri Saklama ve İmha Politikası


Bu işlem birkaç saniye sürebilir lütfen bekleyiniz.

ECZACILAR İÇİN TEMEL MUHASEBE BİLGİLERİ EĞİTİMi!

“Eczacılar İçin Temel Muhasebe Bilgileri” Meslek İçi Eğitim Programı

Türk Eczacıları Birliği Eczacılık Akademisi tarafından eczacı odaları üyeleri için 08-09 Mayıs 2004 tarihlerinde, 30’ar kişilik iki sınıf olmak üzere 60 kişinin katılabileceği “Eczacılar İçin Temel Muhasebe Bilgileri” Meslek İçi Eğitim Programı düzenlenecektir. Eğitim, ELITE OTEL - TAKSİM / (0212 2971313) / İSTANBUL’da yapılacaktır.

Eğitim programına katılmak isteyen eczacıların TEB Web sitesindeki (http://www.teb.org.tr) bağlantıyı takip ederek veya http://www.teb.org.tr/akademi adresi üzerinden, ulaşacakları kayıt formlarını doldurmaları gerekmektedir.

Eğitim programı Eczacılık Akademisi tarafından ücretsiz olarak sağlanacaktır. Katılımcıların yol ve konaklama giderleri katılımcılar tarafından karşılanacaktır.

ECZACILAR İÇİN TEMEL MUHASEBE BİLGİLERİ EĞİTİM PROGRAMI
İSTANBUL
8-9 Mayıs 2004

Eğitimci: Prof. Dr. Cengiz ERDAMAR
Prof. Dr. Göksel YÜCEL
İ.Ü. İŞLETME FAKÜLTESİ

08 Mayıs 2004 Cumartesi

09:00 – 10:30 Finansal Yönetim – Finansal Tablolar
10:30 – 10:50 Çay-Kahve Arası
10:50 – 12:20 Bilanço / Gelir – Gider / Gelir Tablosu
12:20 – 13:30 Öğle Yemeği
13:30 – 14:30 Mal Alış – Satışları / Değerleme
14:30 – 14:50 Çay-Kahve Arası
14:50 – 15:50 Muhasebe Kayıt Düzeni
15:50 – 16:00 Çay-Kahve Arası
16:00 – 17:00 Muhasebe Kayıt Düzeni ( devam )–Tekdüzen Hesap Planı

09 Mayıs 2004 Pazar

09:00 – 10:30 Kâr – Nakit Kavramları / Yönetim Muhasebesi
10:30 – 10:50 Çay-Kahve Arası
10:50 – 12:20 Finansal Analiz / Eczanelerde Nakit Yönetimi ( Bütçe )
12:20 – 13:30 Öğle Yemeği
13:30 – 14:30 Finansal Matematik / Faiz ve İskonto
14:30 – 14:50 Çay-Kahve Arası
14:50 – 15:50 Eczanelerde Gelir ve Maliyet Tanımı – Karşılaştırılması
15:50 – 16:00 Çay-Kahve Arası
16:00 – 17:00 Genel Değerleme

Meslektaşlarımıza önemle duyurulur!

ECZACILAR İÇİN TEMEL MUHASEBE BİLGİLERİ EĞİTİMi!. “Eczacılar İçin Temel Muhasebe Bilgileri” Meslek İçi Eğitim Programı Türk Eczacıları Birliği Eczacılık Akademisi tarafından eczacı odaları üyeleri için 08-09 Mayıs 2004 tarihlerinde, 30’ar kişilik iki sınıf olmak üzere 60 kişinin katılabileceği “Eczacılar İçin Temel Muhasebe Bilgileri” Meslek İçi Eğitim Programı düzenlenecektir. Eğitim, ELITE OTEL - TAKSİM / (0212 2971313) / İSTANBUL’da yapılacaktır. Eğitim programına katılmak isteyen eczacıların TEB Web sitesindeki (http://www.teb.org.tr) bağlantıyı takip ederek veya http://www.teb.org.tr/akademi adresi üzerinden, ulaşacakları kayıt formlarını doldurmaları gerekmektedir. Eğitim programı Eczacılık Akademisi tarafından ücretsiz olarak sağlanacaktır. Katılımcıların yol ve konaklama giderleri katılımcılar tarafından karşılanacaktır. ECZACILAR İÇİN TEMEL MUHASEBE BİLGİLERİ EĞİTİM PROGRAMI İSTANBUL 8-9 Mayıs 2004 Eğitimci: Prof. Dr. Cengiz ERDAMAR Prof. Dr. Göksel YÜCEL İ.Ü. İŞLETME FAKÜLTESİ 08 Mayıs 2004 Cumartesi 09:00 – 10:30 Finansal Yönetim – Finansal Tablolar 10:30 – 10:50 Çay-Kahve Arası 10:50 – 12:20 Bilanço / Gelir – Gider / Gelir Tablosu 12:20 – 13:30 Öğle Yemeği 13:30 – 14:30 Mal Alış – Satışları / Değerleme 14:30 – 14:50 Çay-Kahve Arası 14:50 – 15:50 Muhasebe Kayıt Düzeni 15:50 – 16:00 Çay-Kahve Arası 16:00 – 17:00 Muhasebe Kayıt Düzeni ( devam )–Tekdüzen Hesap Planı 09 Mayıs 2004 Pazar 09:00 – 10:30 Kâr – Nakit Kavramları / Yönetim Muhasebesi 10:30 – 10:50 Çay-Kahve Arası 10:50 – 12:20 Finansal Analiz / Eczanelerde Nakit Yönetimi ( Bütçe ) 12:20 – 13:30 Öğle Yemeği 13:30 – 14:30 Finansal Matematik / Faiz ve İskonto 14:30 – 14:50 Çay-Kahve Arası 14:50 – 15:50 Eczanelerde Gelir ve Maliyet Tanımı – Karşılaştırılması 15:50 – 16:00 Çay-Kahve Arası 16:00 – 17:00 Genel Değerleme Meslektaşlarımıza önemle duyurulur!